top of page
IMG_20210914_103015483.jpg

Welkom bij De Middenhof!

'Waar kleine dingen een groot verschil maken'

De Middenhof is een sfeervolle en ruime bed & breakfast in een bijna 300 jaar oude Saksische boerderij in het esdorpje Zwiggelte, te midden van de Drentse Hooglanden.


De kamers zijn modern,  maar de oude gebinten van de boerderij zijn overal zichtbaar. Een prachtige mix tussen nieuw en oud! 

Kom bij ons om er even helemaal tussenuit te zijn. In de gezellige b&b tuin kunt u heerlijk genieten van het lezen van een boek of van de dieren die gezellig rondscharrelen in de aangrenzende weide.

In de gezamenlijke b&b ruimte kunt u genieten van een heerlijk veganistisch of vegetarisch ontbijt, een bakje koffie of thee of gezellig een spelletje spelen.

Bij B&B de Middenhof staat duurzaam genieten van de natuur en van de mooie dingen die de wereld te bieden heeft centraal, met aandacht voor mens, dier en milieu.

Controleer beschikbaarheid

Faciliteiten

ontbijt-ICON.png

Ontbijt

Het ontbijt is veganistisch of vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch, uit eigen tuin, lokaal en ‘homemade’.  Met speciale dieetwensen houden wij zoveel mogelijk rekening. 

Het is mogelijk om een lunchpakket voor de dag mee te

krijgen.

Tuin

Voor de boerderij is de gastentuin met een picknicktafel en gezellig zitje. Hier kun je genieten van de zon en de vrolijk zingende vogels en de rondscharrelende kippen en eenden. Regelmatig lopen schaapjes ook in de weide die zich aan de voorzijde van de boerderij bevindt. 

Ook kun je een kopje koffie of thee drinken in de tuin of een zelf meegebrachte maaltijd nuttigen.

Op verzoek serveren wij het ontbijt in de tuin.

Wifi

Bij ons kun je gratis gebruikmaken van wireless internet.

ABOUT

De boerderij biedt naast de B&B in De Noordhof en De Zuidhof woonruimte aan de twee gezinnen in onze kleine community.

 

Verder wonen in de stal onze lieve pony’s Gaia en Luna. Zij grazen in de weides samen met 15 blije Ouessant schaapjes. Onze tevreden kippen en eenden scharrelen over het erf. Poezen Gerrit, Sophie en Noortje bewaken hun territorium en ‘s avonds als het stil is zie je de kerkuilen die in onze schuur wonen door het schemer scheren. Je hoort bij ons altijd de vele vogeltjes kwetteren, en regelmatig klinkt de lachende roep van de groene specht door de tuin. 

 

Zelf zijn wij veel aan het werk in onze permacultuur moestuin en onze kinderen spelen in ons sprookjesachtige Bolderbos dat een eindje achter de boerderij ligt. Met veel plezier geven wij onze gasten een rondleiding over onze levendige en bloeiende boerderij langs de dieren en door de (moes)tuin.

 

Wil je komen meegenieten van de landelijke levendigheid, ruimte én rust in de prachtige omgeving van Zwiggelte, dan ben je van harte welkom op onze boerderij!

Over ons

WhatsApp Image 2021-08-07 at 22.50.59.jpeg
Contact
bottom of page